Pentru a vizualiza preturile, va rugam sa va autentificati in cont.

+40 726 300 921

ALAN SP BORSOI

EN: A single-scale semi-automatic machine with a thrust-injection system for the forced and dosed filling of feathers into padded clothing items. RO: Masina semiautomata la scara unica, cu sistem de injectie axiala pentru umplerea fortata si dozata a pufului în articole de îmbracaminte captusita.

More details

Comenzi sau informatii suplimentare:

ALAN SP BORSOI

New product

Adauga la Favorite

EN: This is a single-scale semi-automatic machine combined with a thrust-injection system for the forced and dosed filling of feathers into padded clothing items. ALAN SP has adopted the “thrust” injection system of the ALAN P4-T model, while the loading of the feathers into the weighting box is carried out manually by the operator as with the ALAN PE model. ALAN SP has been designed to carry out filling operations with small amounts of feathers into small-sized bags (and/or channels) made of materials with a low level of breathability. Ideal for the production of prototypes or small batches.

RO: Aceasta este o mașină semi-automată la scară unică, combinată cu un sistem de injecție de presiune pentru umplerea forțată și dozată a penei în articole de îmbrăcăminte căptușită. ALAN SP a adoptat sistemul de injectare "de presiune" al modelului ALAN P4-T, în timp ce încărcarea penei în cutia de greutate se realizează manual de către operator, ca și în cazul modelului ALAN PE. ALAN SP a fost conceput pentru a efectua operațiuni de umplere cu cantități mici de pene în pungi de dimensiuni mici (și / sau canale) fabricate din materiale cu un nivel scăzut de aerisire. Ideal pentru producerea de prototipuri sau loturi mici.

ALAN SP BORSOI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

ALAN SP BORSOI