Pentru a vizualiza preturile, va rugam sa va autentificati in cont.

+40 726 300 921

DS1-3 MIVAMAC

MIVAMAC Masina de inserat puf automata, industriala cu 1 compartiment si 3 cantare

More details

Comenzi sau informatii suplimentare:

DS1-3 MIVAMAC

New product

Adauga la Favorite

Tot ce trebuie să știi despre mașina de inserat puf automată DS1-3 MIVAMAC

 

Atunci când ne referim la munca pe care o depunem, fie că ne referim la un job sau un business profitabil, aspectele de care ținem cont sunt eficacitate, simplitate și profit – trăsături dorite și în domeniul confecțiilor textile. Cu aceste ingrediente, succesul este garantat, motiv pentru care alegerea mașinii de inserat puf automată DS1-3 MIVAMAC este cea mai indicată.

Care sunt avantajele mașinii de inserat puf automată DS1-3 MIVAMAC?

Pentru a înțelege CE achiziționăm, precum și motivele care determină alegerea făcută, vom prezenta în continuare o serie de avantaje ale mașinii care nu doar vă vor convinge, ci vă vor ajuta să înțelegeți că ați făcut alegerea optimă!

Mașina de inserat puf automată industrială este dotată cu un compartiment cu două camere, câte unul pentru stocarea în condiții optime a pufului în cântare pentru cântărire, precum și trei cântare. Ca modalitate de lucru, funcționează simultan cu o operațiune, putând fi programate până la 1000 de operațiuni. Prima dată se umple rezervorul cu puf până ajunge la cantitatea necesară de puf, apoi se pornește ventilatorul care este acționat prin pedală pentru ca în felul acesta, utilizatorul să aibă ambele mâini libere. Pentru o umplere precisă și continuă a produsului, mașina are un sistem de stocare al pufului și umidificator pentru a menține temperatura perfect constantă, pentru a evita aglomerarea pufului. Acesta include sistemul de aspirație ce nu permite răspândirea pufului în exterior. Toți parametrii pot fi ajustați în funcție de dorințele și nevoile clientului pentru produsul rezultat.

Din punct de vedere tehnic, mașina de inserat puf automată DS1-3 MIVAMAC are următoarele caracteristici: capacitate maximă a rezervorului de puf este de 60 de litri, precum și selectarea importurilor de cântare electronice pentru a asigura clasa de precizie de cântărire 0.01 g. Cântărirea este foarte rapidă, de aproximativ 4 – 10 secunde, necesitând mentenanță prin sistem electronic. Computerul cu care este dotată poate preseta mai mult de cinci seturi de programe, ecranul fiind tactil, funcționare simplă, astfel încât chiar și lucrătorii obișnuiți să poată lucra cu ușurință.

Toti parametrii pot fi ajustati in functie de nevoile clientului pt produsul fabricat.

Viteza de funcționare se poate seta de pe calculator, având un program bun ce este îmbunătățit pentru a asigura cea mai mare viteză de până la 8 g/S. Tipul de puf care poate fi utilizat este de cca 50 la 90, existând posibilitatea de a fi încărcat cu maxim 11 kg. Țeava de evacuare puf are un diametru de doar 4 mm, fiind echipat cu un dispozitiv special pentru umplerea buzunarelor sau a spațiilor mici.

La domeniul cifrelor precise, specificăm: precizia mașinii ±3%; tensiunea motorului – 220 V, 50 Hz cu puterea de 4,2 KW, iar presiunea cu care este utilizat aerul comprimat este de 0,6 – 0,8 mpa.

Din punctul de vedere al calității, mașina este concepută respectând normele și directivele 2006/42/EC, 2006/95/EC și 2004/108/EC, precum și modificările CE marcate. Mașina este de o calitate superioară, fiind recomandată pentru toate tipurile de ateliere sau pentru fabrici cu producții medii și mari.

Deși este o mașină industrială, designul este foarte plăcut, un aspect care nu trebuie neglijat.

Folosind ultimele tehnologii în scopul economisirii energiei electrice se califică printre cele mai căutate și profesionale mașinării în domeniu.

Prin fluidizarea etapelor de lucru, se economisește nu doar energie electrică, ci timp, personal și bani, ceea ce reprezintă un mare atuu al mașinii de inserat puf automată, industrială MIVATEC.

Enumerarea avantajelor cu siguranță a demonstrat că merită investiția. La cele amintite deja, se adaugă amortizarea care se face într-un timp relativ scurt, ceea ce o transformă nu doar într-o simplă investiție, ci într-o investiție profitabilă pe termen lung.

De la viteza de realizare până la acuratețea de care dă dovadă, de la simplitatea și precizia funcționării până la designul plăcut în ciuda faptului că este o mașină industrială, mașina de inserat puf MIVATEC întrunește toate condițiile pentru a fi aliatul afacerii dumneavoastre!Masina are urmatoarele caracteristici tehnice:

- capacitate max a rezervorului de puf este de 60 litri

- selectarea tuturor importurilor de cântare electronice pentru a asigura clasa de precizie de cantarire de 0.01g

- cantarirea este foarte rapida, aprox 4-10 secunde si necesita mententanta prin sistem electronic.

- computerul poate preseta mai mult de 5 seturi de programe

- ecran tactil, funcționare simpla, lucrătorii obișnuiți pot opera rapid

- viteza se seteaza de pe calculator, avand un program bun ce este optimizat pentru a asigura cea mai mare viteza de pana la 8g / S

- tipul de puf ce se poate utiliza este de cca 50 la 90

- se poate incarca cu maxim 11kg

- teava de evacuare puf are un diametru de doar 4 mm si este echipat cu dispozitiv special pt umplerea buzunarelor sau a spatiilor mici

- precizia masinii ±3%

- tensiunea motorului 220V, 50Hz

- puterea de 4,2KW

- utilizeaza aer comprimat cu presiunea de 0,6-0,8 mpa.Masina este conceputa respectand normel si directivele  2006/42/EC, 2006/95/EC si 2004/108/EC si respectand 

modificarile CE marcate 

Masina este de calitate superioara, recomandata pt toate tipurile de ateliere precum si pt fabrici cu productii medii si mari.

Designul echipamentului este foarte placut, el foloseste ultimele tehnologii in scopul economisirii de energie electrica si fluidizeaza etapele de lucru economisind timp si personal si automat bani.

Amortizarea se face intr-un timp relativ scurt ceea ce o face o investitie profitabila pe termen lung.Modul de utilizareIndustrial
Tipul cusaturiihttp://www.mivatec.ro/1354/masina-de-inserat-puf-automata-industriala.jpg;http://www.mivatec.ro/1410/masina-de-inserat-puf-automata-industriala.jpg

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

DS1-3 MIVAMAC