Pentru a vizualiza preturile, va rugam sa va autentificati in cont.

+40 726 300 921

banner mivatec

Mivatec este compania care furnizează echipamente utilizate în industria textilă din România și din Europa, prin parteneriate cu branduri apreciate la nivel internațional.

 

Compania oferă o gamă completă de produse pentru industria de confecții textile: produse industriale sau semiindustriale, de la mașini de cusut până la tehnologii performante cum sunt sistemele automate de croit, masinile de taiat cu laser, inserat puf, brodat, matlasat, masini de călcat si multe altele.

Între serviciile acoperite se numără și consultanța, mentenanța și mecanica fină în domeniul confecțiilor textile.

 

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru orice informatie legata de industria de confectii. Cu o experienta vasta in domeniu, echipa noastra este mereu pregatita pentru a va oferi cea mai buna consultanta tehnica pentru afacerea dumneavoastra.

 

Prețuirea față de parteneri și înclinația spre un serviciu complet si de calitate a permis includerea MivaTec în Serviciul de Achiziții Publice pentru Instituții (SEAP) și câștigarea unor proiecte ample la nivel european.

 

In plina dezvoltare, compania noastra a inceput activitatea in Cluj si a mai deschis un magazin de prezentare si in Timisoara, pentru a fi mai aproape de clientii nostri.

 

Va asteptam cu interes sa ne contactati si sa aducem o schimbare si in viata dumneavoastra.

mivatec