Pentru a vizualiza preturile, va rugam sa va autentificati in cont.

+40 726 300 921

ALAN PIUMA BORSOI

EN: A 2-scale automatic machine with an air injection system for the forced and dosed filling of feathers into padded clothing items. RO: Masina automata la scara 2 cu sistem de injectie a aerului pentru umplerea fortata si dozata a pufului în articolele de îmbracaminte captusite.

More details

Comenzi sau informatii suplimentare:

ALAN PIUMA BORSOI

New product

Adauga la Favorite

EN: ALAN PIUMA is a machine designed to carry out filling operations with a maximum weight of feathers of 70 g. For this purpose, the machine is fitted with a large storage box that can contain up to 15 kg of down feathers. A suction system situated close to the injector unit makes it possible to collect the flock of feathers that were dispersed the moment in which the item filled by the injector unit is removed and therefore, to keep the working environment healthy and clean. It is the perfect system for all large-chamber padded items (including sleeping bags) or in all products where high thermal insulation must be guaranteed.

RO: ALAN PIUMA este o mașină concepută pentru a efectua operațiuni de umplere cu o greutate maximă de pufului de 70 g. În acest scop, mașina este prevăzută cu o cutie mare de depozitare care poate conține până la 15 kg de pene în jos. Un sistem de aspirație situat aproape de unitatea injectorului face posibilă colectarea efectivului de pene care au fost dispersate în momentul în care elementul umplut de unitatea injectorului este îndepărtat și prin urmare, pentru a menține mediul de lucru sănătos și curat. Este sistemul perfect pentru toate articolele cu căptușeală mare (inclusiv sacii de dormit) sau pentru toate produsele cu izolație termică ridicată.

ALAN PIUMA BORSOI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

ALAN PIUMA BORSOI