Pentru a vizualiza preturile, va rugam sa va autentificati in cont.

+40 726 300 921

ALAN PIUMA 4-1 BORSOI

EN: A 4-scale automatic machine with an air injection system for the forced and dosed filling of feathers into padded clothing items. RO: Masina automata pe 4 scari cu sistem de injectie a aerului pentru umplerea fortata si dozata a pufului în articole de îmbracaminte captusita.

More details

Comenzi sau informatii suplimentare:

ALAN PIUMA 4-1 BORSOI

New product

Adauga la Favorite

EN: ALAN PIUMA 4-1 is a machine that has been designed to carry out filling operations with a maximum weight of feathers of 70 g. For this purpose, the machine is fitted with a large storage box that can contain up to 15 kg of down feathers. Its 4 scales that distinguish it from the basic ALAN PIUMA machine, ensure its maximum production capacity also for significant weighting operations. It is the perfect system for all large-chamber padded items (including sleeping bags) or in all products where high thermal insulation must be guaranteed.

RO: ALAN PIUMA 4-1 este o mașină care a fost proiectată să efectueze operații de umplere cu o greutate maximă de pene de 70 g. În acest scop, mașina este prevăzută cu o cutie mare de depozitare care poate conține până la 15 kg de pene în jos. Cele 4 scale care o deosebesc de masina de bază ALAN PIUMA, asigură capacitatea maximă de producție și pentru operațiuni de ponderare semnificative. Este sistemul perfect pentru toate articolele cu căptușeală mare (inclusiv sacii de dormit) sau pentru toate produsele cu izolație termică ridicată.

ALAN PIUMA 4-1 BORSOI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

ALAN PIUMA 4-1 BORSOI