Pentru a vizualiza preturile, va rugam sa va autentificati in cont.

+40 726 300 921

Masina de croit automata Mivamac

MIVAMAC MASINA DE CROIT AUTOMATA

Masina de croit automata este un avantaj in eficientizarea tipului de lucru, copactarea etapelor si cresterea productivitatii.

More details

Comenzi sau informatii suplimentare:

MASINA AUTOMATA DE CROIT

New product

Adauga la Favorite

Masina de croit automata este un avantaj in eficientizarea tipului de lucru, copactarea etapelor si cresterea productivitatii.

Se recomanda pentru diferite tipuri de materiale, eficienta pentru croirea bucatilor de diferite dimensiuni.

Permite taierea exacta a bucatilor chiar si cele complicate.


Detalii tehnice:

Masina taie si croiste precis de la un singur strat de până la 7 cm grosime strat de tesatura comprimat.

- printe alte specificatii de top se regaseste si panoul cu touch screen, care fluitizeaza utilizarea masinii, confera o usurinta suplimentara in timpul utilizarii

- console operatoare cu calculator All in One

- sistem de operare Windows OS

- interfaţă utilizator simplificată pentru uşurinţa de utilizare

- gestiunea totala a fisierelor de tăiere

- interfata deschisa : primirea datelor de tăiere de la sistemele de operare CAD in format standard ISO , DXF e HPGL

- optimizare a dosarelor de tăiere ( linii de cale în comun şi parcurs de tăiere)

- stabilirea mărcilor de referinţă (standard, sau în formă de V intern sau extern)

-stabilirea viteza lamei

- stabilirea şi ajustarea vitezei de tăiere

- afişarea plasarii de tăiere

- afişarea continuă a parametrilor de funcţionare

- previzualizare secvenţelor de lucru si simulare de tăiere

- simulare de taiere de o poziţie unică, în scopul de a preveni erorile

- vizualizarea consumului de lama, cu direcţiile de schimbare lama

- programarea de resturi de tăiere interne şi externe

- posibilitatea de a stabili începutul de tăiere în cadrul marcat

- posibilitatea de a ascuţi lama de la sfârşitul de tăiere de fiecare figura, sau după un traseu de tăiere predeterminată

- stabilirea unghiului de ascuţire

- laser de indicare

- corectarea automata a unghiului de plasa, amortizor de zgomot de evacuare aer.

- mașină de tăiere cu conveior pentru o tăiere mai precisă

- viteză și productie mare, inaltime reglabila pentru a reduce materiale și țesături

- are viteză si precizie mare de tăiere, care oferă fiabilitate excepțională, accelereaza întregul proces de taiere folosind diferite modele și materiale de înaltă calitate

- mașinile acorda o amortizare rapidă a investiției dumneavoastra  si este foarte ușor de utilizat, folosind cele mai noi tehnologii din domeniu, un concentrat de tehnologie inovatoare

- robotul de taiere este complet independent si încorporează capul de tăiere, care beneficiază de un management inteligent de control al CNC-ului pentru sistemele electronice cu cele mai avansate motoare fără perii, de ultima generatie.

- fasciculul se deplasează de-a lungul axul longitudinal pe patul de tăiere în timp ce capul de tăiere se mută simultan pe axa transversală.

- ecranul touchscreen facilitează operarea funcțiilor și permite utilizarea mașinii într-o manieră simplificată și intuitivă

Mivamac

Mivamac

Mivamac

Mivamac

Mivamac

Tot ce trebuie să știi despre mașina de croit Mivamac!

 

Croirea automată a pieselor reprezintă un avantaj major pentru industria textilă, aducând un plus de eficiență și productivitate în rândul angajaților. Mașina de croit automată Mivamac este mai mult decât un echipament utilizat în industria textilă din România și din Europa, este partenerul tău numărul 1 în obținerea unui produs final de calitate, apreciat la nivel internațional. O mașină de croit automată te ajută să valorifici mai bine timpul de lucru și să crești productivitatea. Poate fi folosită pentru diferite tipuri de materiale, de diferite dimensiuni.

Care sunt avantajele mașinii de croit automate Mivamac?

Există pe piață mai multe tipuri de mașini de croit automate, de la diferiți producători, tocmai din acest motiv, alegerea unui astfel de echipament poate fi una destul de dificilă. Poți analiza fișele tehnice ale fiecărei mașini de croit existente, dar cum știi care este cea care ți se potrivește cel mai bine nevoilor tale?

Iată care sunt cele mai importante avantaje ale  mașinii de croit automată Mivamac:

Precizie

Mașina de croit automată Mivamac a fost realizată pentru a se plia pe toate nevoile clienților. Permite tăierea exactă a bucăților de material, chiar și a celor mai complicate. Precizia este cuvântul cheie și cel mai mare avantaj pe care ți-l aduce acest model de mașină de croit automată. Mivamac taie și croiește precis de la un singur strat de până la 7 centimentri grosime strat de țesătură comprimat. Tăietura precisă este realizată de mașina de tăiere cu conveior, cu ajutorul căreia vei obține bucăți de material identice, gata să fie trimise spre următoarea etapă a confecționării articolelor textile.

Eficiență

Eficiența este un alt avantaj pe care ți-l aduce acest model de mașină de croit automată. Cu ajutorul echipamentului Mivamac poți reduce considerabil numărul personalului din sala de croit, crescând în același timp calitatea. Într-un timp mai scurt, poți obține mai multe bucăți de material croite perfect, folosind un număr mai mic de angajați și păstrând aceleași standarde de calitate. Chiar dacă o mașină de croit automată presupune costuri mai mari la început, acestea vor fi recuperate într-un timp scurt, prin economisirea unor sume importante de bani cu salariile angajaților și prin reducerea erorilor. Acest model de mașină de croit automată este dotată cu un sistem de simulare de tăiere de o poziție unică, în scopul de a preveni erorile. Mai mult decât atât, acest echipament te ajută să crești producția prin micșorarea timpilor morți din timpul procesului de șpănuire. În momentul de față, Mivamac este una dintre cele mai eficiente mașini de croit automate de pe piață.

Durabilitate și rezistență în timp

Nici procesul de întreținere a acestui echipament nu este unul costisitor, fiind conceput din materiale rezistente la uzură și din componente asamblate cu atenție și precizie, astfel încât mașina de croit să nu sufere modificări majore în timp. Piesele de schimb, cum ar fi lamele de tăiere, au un preț accesibil, însă ele nu necesită o înlocuire periodică, fiind realizate din materiale de foarte bună calitate, rezistente în timp.

Interfață simplă

Modul ușor de controlat și utilizat este un alt criteriu de care ar trebui să ții cont atunci când alegi o mașină de croit automată. Mivamac folosește sistemul de operare Windows (este compatibil cu sistemele de operare CAD standard precum ISO, DXF sau HPGL) și are o interfață simplă pentru o cât mai mare ușurință în utilizare. Panoul electronic cu care este dotată îți permite să realizezi comenzi cât mai clare, de la stabilirea mărcilor de referință, stabilirea vitezei lamei, stabilierea și ajustarea vitezei de tăiere și multe altele.

Funcții multiple

Mașina de croit automată excelează și la capitolul funcționalitate, fiind dotată cu un ecran pe care se afișează în mod continuu parametri de funcționare. Funcțiile multiple cu care este dotată Mivamac ușurează considerabil procesul de croire și reduce la minim erorile cu ajutorul funcției de previzualizare a secvențelor de lucru și a funcției de simulare de tăiere de o poziție unică. Acest model de mașină de croit se oprește automat în momentul în care ajunge la numărul de straturi specificate sau în momentul în care rola de material este terminată. Mașina de croit automată este dotată și cu senzori de siguranță și oprire de urgență în caz de avarie.

Alte funcții cu care este dotată mașina de croit automată Mivamac sunt: stabilirea unui punct de origine pentru tăierea materialului, stabilirea începutului de tăiere în cadrul marcat, ascuțierea lamei la sfârșitul fiecărei tăieri, ajustarea automată a înălțimii spanului în funcție de grosimea materialului, alegerea tipului de șpănuire (sens unic sau zig zag), etc.

Costuri mici de întreținere

O mașină de croit automată nu trebuie văzută ca pe o cheltuială, ci ca pe o investiție profitabilă în propria fabrică de producție. Raportul calitate-preț pentru o mașină de croit automată Mivamac este unul excelent, iar dacă stai și te gândești la toate avantajele pe care ți le aduce, avantaje pe care nu le regăsești de obicei la toate mașinile de acest fel de pe piață, poți spune că merită investiția. Acest model de mașină de croit automată are avantajul de a avea costuri mici de întreținere, dar și un consum mic de energie. Motorul cu care a fost dotată este unul de ultimă generație și are astfel un consum de energie electrică considerabil mai mic față de motoarele clasice. Mașina de croit automată a fost proiectată astfel încât să fie rezistentă la uzură și durabile în timp, deci nu va trebui să îți faci prea multe probleme nici cu lucrările de reparație. Singurul lucru la care va trebui să fii atent este reprezentat de piesele de schimb, care vor trebui verificate periodic și înlocuite atunci când este nevoie, dar și acestea au un preț accesibil și nu presupun costuri foarte mari.

Din ce este compusă mașina de croit automată Mivamac?

Mașina de croit automată Mivamac a fost proiectată pentru șpănuirea cu precizie milimetrică a tuturor tipurilor de materiale textile, țesute sau tricotate. Are în componența sa următoarele elemente:

     Suprafața de șpănuit: lățime de 2 metri și lungime de 14 metri, pe 2 mese de șpănuit cu cărucior utilizat pentru mutarea capului șpanului
     Motor suflant: cu o putere de 0.5 cai putere
     Ecran LCD: cu touch screen, pe care poți urmări și modifica parametri de control
     Sistem de control al tensionării materialelor groase sau dificil de șpănuit
     Dispozitiv de întindere a materialului: permite dispunerea materialului textil de-a lungul suprafeței de șpănuit pentru o rulare și derulare cât mai ușoară și eficientă

Dacă ar fi să caracterizăm mașina de croit automată Mivamac doar prin 3 cuvinte, acestea ar fi: precizie, eficiență și siguranță. Acest model de mașină de croit automată este unul dintre cele mai bune de pe piață la momentul actual, cel care te poate ajuta să îți transformi fabrica de producție într-o afacere de succes, prosperă!

 

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Masina de croit automata Mivamac