Pentru a vizualiza preturile, va rugam sa va autentificati in cont.

+40 726 300 921

K9 MIVAMAC-JUITA MASINI TEMPLATE

MIVAMAC-JUITA K9 SERIES Masini de cusut in camp programabile cu diferite dotari

More details

Comenzi sau informatii suplimentare:

New product

Adauga la Favorite

MIVAMAC-JUITA K9 SERIES Masini de cusut in camp programabile cu diferite dotari

Masinile de cusut dupa sablon sunt electronice programabile.

Modul de functionare a masinilor dupa sablon este urmatoarea:

- Se stabileste un model predefinit care se importa pe panoul computerizat al masinii cu ajutorul unui memory stick usb.

- Se acceseaza fisierul de pe panoul touchscreen al masinii si se incadreaza in campul de lucru. Se verifica parametrii pt o functionare corecta si completa.

- Cu ajutorul indicatorului laser previzualizarea modelului este foarte precisa.

- Se fixeaza piesele de material intr-un sablon din plastic care se incarca pe masina si se porneste operatia din panoul de comanda.

Timpul de incarcare a unui sablon este foarte scurt si se pot combina diferite operatii, astfel reducandu-se semnificativ timpul de transfer al produsului de la o operatie la alta. Sabloanele sunt foarte usor de realizat, iar materialele din care sunt facute au costuri foarte mici.

Diferite etape de coasere clasice pot fi inlocuite cu masinile automate.

Operatiile care se pot face cu aceasta masina pot sa inlocuiasca masini precum: masinile de cusut liniare, masinile de cheite, masinile de butoniere, masinile de matlasat. De asemenea, se pot coase buzunare, etichete, scai si diverse benzi decorative.

Tot cu aceste masini se poate creste productivitatea unei firme cu numar minim de operatori. Un singur operator poate gestiona pana la 3 masini simultan.

Intretinerea masinii se face foarte usor de catre operator, iar consumabilele sunt foarte accesibile. Componentele cele mai solicitate in cadrul masinilor automate sunt metalice, astfel uzura masinii in timp este foarte redusa si perioada de viata a masinii este mare.

Automatizarea unei fabrici de confectii duce la o buna precizie a cusaturilor si, automat, calitate ridicata a produsului finit.

Avand o viteza de lucru foarte mare, dar si reglabila, cusaturile sunt foarte precise si cu un aspect industrial. Un astfel de echipament ofera unei fabrici imaginea de profesionalism si calitate.

Tehnologiile noi sunt create cu scopul de a ajuta in etapele de productie si a oferi o calitate mai buna a produsului finit. Astfel de masini se folosesc foarte mult in industria automotivelor, dar si in industria confectiilor textile precum articole de imbracaminte sau produse de design interior. 

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

K9 MIVAMAC-JUITA MASINI TEMPLATE