Pentru a vizualiza preturile, va rugam sa va autentificati in cont.

+40 726 300 921

MIVA-ST-2526-1-RS50 MIVAMAC Masina de matlasat profesionala

Masina de matlasat Mivamac cu un cap si un ac de matlasare cu posibilitate de montare si 1 cap de coasere, cusatura liniara, aria de matlasare de 2450x2550 mm si viteza de lucru de la 2000 rpm

More details

Comenzi sau informatii suplimentare:

MIVA-ST-2526-1-RS50

New product

Adauga la Favorite

Tot ce trebuie să știi despre mașina de matlasat industriala MIVAMAC

 

Nimic nu este mai benefic unei afaceri de succes decât simplitatea combinată cu eficacitatea și productivitatea, iar tehnologia combinată cu multifuncționalitatea garantează atât succes la nivelul unui business, cât și al succesului realizării personale la nivel de simplu pasionat. Aplicând acest lucru în domeniul confecțiilor textile, ar putea părea pompos dacă am exclude produsele MIVAMAC din ecuație. Dar când ne referim la echipamente profesionale pentru industria confecțiilor textile MIVAMAC, nimic nu este imposibil. Existând și cu altă configurație, ne referim în mod deosebit la mașina de cusut, matlasat MIVAMAC profesionala.

Tehnologia face cu adevărat parte din fiecare domeniu al vieții secolului XXI, iar acest lucru este valabil și pentru mașina profesioanala Mivamac de matlasat, care este dotată cu soft inclus și alte facilități care decurg de aici. Iată că lumea digitală își face simțită prezența și în acest domeniu, reducând timpul de lucru, sporind eficacitatea, iar prin multiplele funcții de care dispune, mașina de matlasat industriala Mivamac nu este doar ușor de folosit, ci cu adevărat perfectă pentru productia eficienta si rapida a produselor de mari dimensiuni.

Este greu să alegeți ce e mai bun când oferta este extrem de vastă și variată. Analizând însă avantajele, dificultatea dispare, rămânând doar certitudinea că ați făcut alegerea cea mai bună, optând pentru mașina de matlasat MIVAMAC. 

Care sunt avantajele acestei mașini de matlasat?

Avantajele acestei mașini sunt multiple, motiv pentru care alegerea acestui echipament reprezintă cea mai bună alegere pentru cei care lucrează în domeniul textilelor aceasta masina oferind rapiditate si eficienta maxima in procesul de productie al articolelor textile de mari dimensiuni. Am selectat pentru dumneavoastră o serie de avantaje care vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere!

Din punct de vedere tehnic, campul util de lucru este de

Inaltimea capului de coasere este regrabila cu ajutorul senzorului de presiune, ceea ce permite efectuarea unei cusaturi mult mai precise si ata este tensionata egal si atunci cand sunt diferente de inaltime pe materiale. Nu sare impunsaturi si cusatura arata foarte profesional datorita aceste functii.

Piciorusul presor are rolul de a proteja acul datorita cupei speciale care nu permite acului sa se agate in material in timpul miscarilor ramei.

Rama este din aluminiu fiind foarte rezistenta si foarte usoara, este reglabila astfel incat permite fixarea cu usurinta a materialelor cu diferite dimensiuni.

Echipamentul este dotat cu servomotoare care au scopul de a ghida cu mare precizie rama si cusatura sa fie efectuata precis si corect. Servomotoarele au un consum foarte redus de curent electric astfel acest echipament se incadreaza perfect in fabricile ecologice de viitor care tin cont de protejarea mediului inconjurator. Sunt si foarte silentioase astfel poluarea fonica este diminuata si mediul de lucru este unul mult mai placut pentru personalul fabricii.

Eficienta de lucru este maxima datorita vitezei foarte mari a masinii si anume functioneaza cu pana la 3000 rotatii pe minut.

Graiferul este de cea mai buna calitate, conceput din materiale special alese si combinate, durata lui de viata este mare si precizia este ideala.

Sensorul in cazul ruperii atei avertizeaza atat sonor cat si vizual operatorul, masina oprindu-se automat. Dupa inlocuirea atei masina revine automat in momentul in care firul a fost rupt si reia cusatura astfel obtinandu-se o cusatura uniforma fara intreruperi.

Eficacitatea utilajului mai poate fi dovedită și prin gama variată de texturi la care poate fi folosit: poate coase cu usurinta materiale diverse precum subțiri, medii sau chiar cele groase (imitatie piele sau piele medie), tapiterii pt paturi.

În ceea ce privește rapiditatea de care se va putea bucura în domeniul cusutului viitorul proprietar este de-a dreptul uimitoare, constând în viteza variabila de pana la 3000 rpm. Sistemul de iluminat al câmpului de lucru cu tehnologie LED, care are un consum foarte mic de energie reprezintă un alt avantaj demn de luat în considerare în achiziția unei mașini de matlasat.

Domeniul digital își face simțită prezența nu doar prin softul inclus, ci și prin faptul că se poate asocia unui computer, iar fișierele de matlasat pot fi transmise către mașină prin cablu masina este dotată cu două porturi USB, ceea ce reprezintă o inovație în domeniu.

Funcțiile cu care este dotata mașina profesioanla de matlasat industrial sunt multiple, inovatoare și extrem de utile, munca devenind astfel o adevărată placere. Numărul modelelor de cusături pe care le are implicit este de foarte mare dar adevaratul avantaj este ca se pot crea si importa orice model de cusatura fie el creat din linii drepte sau linii curbe. Precizia masinii este foarte mare astfel liniile curbe sunt efectuate cu usurinta, masina adapteaza viteza automat in curbe ceea ce evita sarirea peste pasi in timpul efectuarii cusaturilor.

Masina se livreaza cu 2 setrui de rame reglabile astfel pana masina lucreaza rama operatorul poate sa pregateasca urmatoarea rama cu material. Acest proces eficientizeaza etapele de lucru si masina are o productivitate de 100%.

 

Aria de lucru este foarte mare de max 2500 mm x 2600 mm utili.

Profunzimea de lucru este de pana la 1500 g (grosimea maxima a materialului).

 În procesul coaserii, există posibilitatea de a accesa taste uzuale cu usurinta direct pe ecranul mașinii precum ajustarea vitezei sau rotirea imaginii în oglină atât în orizontal, cât și în vertical. Pentru ca produsul finit să fie o reușită, funcția de a preavizualiza modelul pe material înaintea începerii coaserii lui reprezintă o garanție a acesteia.

Pentru a evita posibile întreruperi și neplăceri care pot apărea pe parcurs, mașina industriala de matlasat MIVAMAC dispune de un senzor de detectare și avertizare în cazul ruperii aței, precum și a întoarcerii automate în punctul în care coaserea a fost întreruptă. De asemenea, coaserea poate fi începută din orice punct al modelului cusăturii, având posibilitatea de a vizualiza informațiile despre modelul cusut pe ecran.

Tăierea automată a aței reprezintă doar unele dintre funcțiile de care mașina dispune și prin care își câștigă un loc de top în domeniu. Lungimea de taiere a atei cat si alti parametri importanti se pot ajusta din programul masinii adaptandu-se perfect nevoilor clientului.

Dintre alte funcții de care dispune amintim: reglare electronică a vitezei cusăturii, întărirea la finalul cusăturii de face automat, memorie implicită, tensionarea aței s eface automat, 9 trepte de reglare a presiunii piciorușului presor, posibilitatea de programare a cusăturii, efectuează cusătura înapoi, doată cu dispozitiv extern pentru tăierea aței și ghidaj lateral.

Din ce este alcătuită mașina profesională de matlasat MIVAMAC?

Mașina a fost concepută pentru a facilita munca utilizatorului, fiind perfectă pentru orice fabrica care doreste eficenta maxima si productivitate la preturi avantajoase.

Iată cu ce este echipată: picioruș standard, set ace, șurubelniță, 2 seturi de rame reglabile, suport bobină, perie pentru curățat, foarfecă,USB, cablu, mosorele.

De luat in calcul pentru instalare sunt si dimensiunile maxime ale echipamentului si anume 4000x4000x1500h plus un spatiu util de aproximativ 1 metru in fiecare parte a utilajului pentru operator.

La capitolul durabilitate, mașina de matlasat Mivamac excelează, ca de altfel din toate punctele de vedere. Datorită carcasei metalice din care este făcută masina este rezistenta și durabila, termeni precum casabil sau fragil nu pot fi incluși în descrierea ei.

Dar o caracteristică de bază a mașinii Mivamac este simplitatea utilizării în ciuda aparențelor. O interfață simplă și ușor de descifrat și eficacitatea funcțiilor fac din această mașină un partener de nădejde care simplifică munca într-atât de mult încât pare că lucrează singură.

Acest echipament este un model, existând și o altă configurație de care vă puteți bucura potrivita pentru necesitatile produselor dumneavoastra. Indiferent de statut, inovația în domeniu vă va fi cu siguranță cel mai fidel aliat!

Masina de matlasat Mivamac model MIVA-ST-2526-1-RS50

Caracteristici și funcții principale:

- 1 ac si 1 cap de matlasat,

- masina este dotata cu functia de taiere a atei automata care economiseste timp in etapele de lucru

- capul de matlasat este rotativ astfel facilizand schimbarea ramei si economisindu-se foarte mult timp din acest proces

- are un cap de cusut special conceput cu ghidaj automat al piciorusului care este compatibil cu mai multe tipuri de grosimi de material

- rama este ajustabila

- foloseste pt functionare 4 servomotoare care ii ofera masinii viteza si precizia necesara pt functionare optima

- sistem de lubrifiere automata a sistemului care asigura o functionare buna la viteze foarte mari

- senzorul detecteaza ruperea atei in timpul functionarii si opreste automat functionarea pana cand problema este rezolvata apoi reincepe din punctul de unde a fost oprit

- campul de lucru este luminat LED care economiseste foarte multa energie electrica iar calitatea luminii este net superioara

- dimensiuni maxime pt material de 2750x2850mm

- dimensiuni maxime de matlasat de 2450x2550mm

- viteza de lucru este de 2000 rpm (se poate comanda viteza mai mare optional contracost de pana la 2500 rpm)

- tipul cusaturii este liniara

- lungimea pasului cusaturii este reglabila intre 2 si 6 mm

- densitatea maxima de lucru este de 1500 g/m2

- dimensiunile utilajului sunt de aproximativ (LxWxH) 3960x3930x1500mm

- ecran LCD 10 inch, touchscreen

- sistem de ghidaj a ramei foarte silentios, rama deplasandu-se foarte usor fapt pt care distanta dintre ace si rama este mult mai stabila

- are un cutit mobil de foarte buna calitate si foarte stabil

- dispozitiv de siguranta instalat pe masina

- lantul este de o calitate superioara care dureaza si se uzeaza foarte putin la folosire indelungata a masinii

- Sistemul de control al masinii Matlasat si Brodat este produs de ultima generatie.

- ușor de utilizat și ușor de învățat.

- potrivit pentru matlasarea suprafetelor mari.

OPTIONAL contracost:

- software profesional de brodat CAD, ușor de învățat și ușor de utilizat.

Modul de utilizareIndustrial
Lungimea max. a pasului cusaturiiSub 4 mm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

MIVA-ST-2526-1-RS50 MIVAMAC Masina de matlasat profesionala