Pentru a vizualiza preturile, va rugam sa va autentificati in cont.

+40 726 300 921

Masina de taiat si gravat cu laser MIVAMAC IVA TL14050

Masina de taiat si gravat cu laser marca Mivamac utilizata pt taierea materialelor textile

More details

Comenzi sau informatii suplimentare:

IVA TL14050 MIVAMAC

New product

Adauga la Favorite

Masina de taiat si gravat cu laser marca Mivamac

Masina de taiat cu laser functioneaza la o viteza foarte mare utilizand o tehnologie dezvoltata de catre compania noastra, are un sistem complet integrat in masina, termostat electonic.

Echipamentul taie la o precizie a lentilei foarte mare.

Combinatia de taiere de inalta calitate si precizie cu viteza mare de lucru face ca acest utilaj sa fie usor de utilizat pe diferite tipuri de materiale si pt diferite aplicatii

iar motorul nemtesc care ajuta la o mai buna focalizare a lentilei face ca masina sa aiba o durabilitate si rentabilitate imbatabila.

mivamac model IVA TL14090 masina de taiat cu laser si gravat

Detalii tehnice:

1. Structura de transmisie a masinii absoarbe foarte bine socurile, masina functioneaza la viteza foarte mare iar nivelul de zgomot este foarte mic si datorita formei masinii aceasta este foarte stabila.

2. Este doatata cu sistem de control al temeraturii electronic: are compresor mic pt racire care mentine temperatura de lucru al tubului intre 20 si 25 de grade celsius motiv pt care durata de utilizare a tubului laser creste de pana la 3 ori. Temperatura constanta a tubului laser poate imbunatati frecventa de lucru a tubului laser.

3. Sistemele de miscare adopta ghidaje liniare și mecanisme precise, suport de transmisie pentru a asigura acuratetea prelucrarii si viteza, modelul fiind disponibil in doua optiuni pentru capul laser, cap laser singur si cap cu laser dublu.

4. Dispozitivul ofera o siguranta maxima fiind dotat cu un capac proiectat special pt protejarea utilizatorului.

5. Platforma de operare umanizata, software-ul de control poate rula si offline, suporta transmisie de retea si sistem disc U, puterea laser și viteza de gravare poate fi modificata in mod aleatoriu de control.

6. Testele componentelor electrice au trecut cu brio de certificare: toate componentele respecta standardele de siguranta CE.

7. Alte detalii tehnice: Camp de lucru util de 140x90, Putere laser 85W

Modul de utilizareIndustrial

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Masina de taiat si gravat cu laser MIVAMAC IVA TL14050

1 alt produs in aceeasi categorie: